Visste du att...

Starbreeze VD har lämnat företaget

starbreeze

Starbreeze VD slutar av personliga skäl

Mikael Nermark har varit VD två gånger på Starbreeze, men nu är resan över – för den här gången.

Nytt namn redan meddelat
I pressmeddelandet kan man läsa ”Starbreeze Mikael Nermark resigns as CEO due to personal reasons” och även att Starbreeze tillsätter en så kallad acting CEO som i princip innebär att personen är där tillfälligt. I pressmeddelandet säger de att den tillfälliga VD:n kommer att vara där under tiden de letar en ny. Det kan självklart bli så att den tillfällig stannar kvar.

Den tillfälliga VD:n har ett namn och det är Tobias Sjögren och han har en gedigen CV från bland annat DICE och Paradox.

“I would like to thank Mikael for his efforts during many years at Starbreeze. Mikael has had a big role in the company’s development and today Starbreeze stands stronger with a full focus on Payday.” sade Torgny Hellström, styrelseordförande Starbreeze.

Payday 2