Visste du att...

Super Mario Bros 35 ute till Nintendo Switch idag

Super Mario Bros 35 kommer till Nintendo Switch idag

Ända sedan Mushroom Kingdom invaderades av Bowser för 35 år sedan har Mario fått arbeta riktigt hårt för att hålla Bowser tillbaka, men han har aldrig mött en utmaning som denna.

Super Mario Bros 35
Super Mario Bros 35 släpps till Nintendo Switch idag som ett exklusivt erbjudande till alla som prenumerar på Nintendo Switch Online och det utan någon form av extra kostnad.

35 spelare
Super Mario Bros 35 tar det klassiska plattformsspelandet från det ursprungliga NES-spelet och lägger till ett 35-spelarläge. Tävla mot klockan som en av 35 spelare, som alla tävlar samtidigt. Besegra fiender och stör dina motståndare i en online-kamp där det gäller att vara den Mario som överlever.

I Super Mario Bros 35 börjar varje spelare på samma bana och med samma tid att slå. När fiender besegras skickas de över till motståndarnas banor samtidigt som du får extra tid. Men var lite försiktig, för motståndarna kommer vilja ge igen. Den som presterar bra i spelet riskerar att bli en given måltavla för de andra.

Välj mellan fyra typer av attackstrategier och använd alla föremål i spelet klokt. Kom ihåg att checka in ofta för dagliga utmaningar och delta i så kallade Special Battles.