Visste du att...

Hyrule Warriors Age of Calamity släpps i november

Hyrule Warriors: Age of Calamity släpps till Nintendo Switch den 20 november

Ett sekel före alla händelserna i The Legend of Zelda: Breath of the Wild inträffade katastrofen som kallas The Great Calamity. Hyrule kastades in i en oerhört mörk tid och förändrades för alltid. Det pratas en hel del om The Great Calamity i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men ingen spelare har fått veta så mycket mer – tills nu.

Hyrule Warriors: Age of Calamity
I Hyrule Warriors: Age of Calamity, som kommer exklusivt till Nintendo Switch den 20 november, befinner du dig i tiden innan The Great Calamity inträffade och här kan du delta i episka strider och se många av de minnesvärda platserna i Hyrule innan de förstördes. Du spelar med bekanta karaktärer från The Legend of Zelda: Breath of the Wild som Link och Zelda, och de fyra Champions, som kommer att vara spelbara för första gången i Hyrule Warriors-serien.

Eiji Aonuma berättar om hur Hyrule Warriors: Age of Calamity blev till och visar också den första trailern för spelet.