Visste du att...

Ny trailer från Cyberpunk 2077 ut Netflix-serie meddelad

Cyberpunk 2077

Trailertajm

Försenade, men de fyller ut tiden med nytt innehåll för att hålla spelarna intresserade.

Ny trailer och Netflix-serie
Inte bara en för dagen ny trailer, utan de har också meddelat att det kommer att komma en animerad serie på Netflix som heter Cyberpunk 2077 Edge Runners. Serien är skapad av Trigger som säkert många känner till.

”The trailer features new footage showcasing the world, characters, story, and action of Cyberpunk 2077. It gives players a fresh look into the dark future setting that is Night City, and the beginnings of the mercenary career of V — the ambitious, cyber-enhanced outlaw players will be stepping into the shoes of later this year.”

Alla som köper Cyberpunk 2077 till Xbox One eller Playstation 4 kommer att få en gratis – om vi fattade rätt – uppdatering till nästa generations konsoler när de är ute.

Lämna ett svar