Visste du att...

Microsoft stänger streamingtjänsten Mixer

Mixer stänger butiken

Microsoft har satsat enormt på Mixer, men nu har de kastat in handduken.

Facebook Gaming
Microsoft kommer i stället att jobba tillsammans med Facebook och alla Mixer-partners med flera kommer att hitta ett nytt hem på Facebook Gaming.

”To better serve our community’s needs, we’re teaming up with Facebook to enable the Mixer community to transition to Facebook Gaming. This is a key part of a broader effort that Xbox and Facebook Gaming are embarking on, bringing new experiences and opportunities to the entire world of gaming.”

Facebook Gaming har varit en lite udda fågel för att vara ärlig. De borde kunna styra över hur mycket tittare som helst till de som strömmar där och på så vis växa enormt snabbt, men det känns som de inte gjort några större saker för att konkurrera med Twitch. Tills nu?

Läs mer om det hela på Mixers Blogg.

Ninja. Föredetta Mixer-streamer.

Lämna ett svar