Visste du att...

Sony visar Playstation 5-spel på torsdag

Sonys ”i brist på E3-event”

Man kan väl cyniskt kalla det för ”i brist på E3-event”. Sony kör dock veckan innan de skulle ägt rum om E3 varit aktuellt i år.

Spelen i fokus
Vi får se om Sony lärde sig något av Microsofts evenemang som utlovade gameplay, men inte bjöd på speciellt mycket sånt. För de fick de en del – kanske välförtjänt – kritik. Sony säger i alla fall att det är spelen i fokus nu på torsdag.

”First look at the games you’ll be playing after PlayStation 5 launches this holiday.” kan man läsa på Sony-bloggen.

Torsdag den 4 juni
Vi ser i alla fall fram mot det digitala eventet som äger rum nu på torsdag den 4 juni klockan 22.00. Du hittar Sonys PS5-event på deras Twitch och Youtube. Vi har inte hittat någon information om en Mixer-kanal…

Lämna ett svar