Visste du att...

Spela Vermintide 2 gratis från idag till söndag

Spela svenska Vermintide 2 gratis i helgen

Fatsharks succéspel Warhammer Vermintide 2 kommer att vara helt gratis att spela från och med idag fram till söndag meddelade de korpulenta hajarna idag.

Free Weekend
Gratis helg och helgen börjar redan idag torsdag dessutom. Steam jobbar på amerikansk tid, så vi förmodar att de startar gratisspelandet tidig kväll svensk tid, men å andra sidan avbryts det väldigt sent på söndag i gengäld.

75 procent rabatt
21-24 november är dagarna som gäller för de som vill spela Vermintide 2 på sin PC. Man kan spela det efteråt också, men då får man allt hosta upp med 70-75 kronor som spelet kostar under hela gratishelgen. Fatshark har nämligen 75 procents rabatt på spelet, plus någon form av rabatt på all DLC:er för de som redan äger spelet och vill ha mer innehåll.

Här laddar du ner spelet under gratishelgen >>

Lämna ett svar