Visste du att...

Dubbla poäng i CODMW om du beställer hem mat

Dubbla poäng i CODMW om du beställer hem mat

Activision inleder samarbete med Uber Eats, vilket ger dubbla Experience Points i Call of Duty: Modern Warfare.

Ät för att vinna
Betala för att vinna är inte så värst poppis, men betala för mat för att vinna är kanske bättre? Activision har i samband med lanseringen inlett ett samarbete med Uber Eats som genom att beställa mat erbjuder spelarna dubbla Experience Points, vilket ger dem fördelar i spelet. Man behöver dock inte äta upp maten, men man ska inte spä på det så kallade matsvinnet. Bästa är att arrangera en stor middag hemma eller erbjuda sina föräldrar att beställa hem mat till dem och deras gäster. Allt för poängen.

Beställ mat för att vinna
För att ta del av det hela behöver spelaren göra en beställning via Uber Eats app med en särskild kod någon gång från och med idag fram till den 3 november. Sedan skickas en kod via mail. Dessutom får spelets snabbaste och hungrigaste spelarna CODMW-prylar så som t-shirts, hoodies och Call of Duty Modern Warfare Dark Edition. Även digitala versioner av spelet, vilket känns lite udda då man borda ha det redan? Först till kvarn-principen gäller för kläderna och alla nya användare på Uber Eats plattform får också rabatt på sina första beställningar.

Så här funkar det
Efter inlöst kod kommer 2XP direkt läggas till i spelet och bli möjligt att använda. Varje kod innebär 1 token med 2XP, vilken dubblerar spelarens experience points i 15 minuter i publika online-matcher av spelet. Det går att lösa ut max en timme från 2XP-koderna per person och dag, och 40 timmar per person totalt. 2XP-koderna är giltiga i 12 månader.

”Som exklusiv partner till Call of Duty: Modern Warfare så är vi väldigt glada över att kunna erbjuda spelare eftertraktade 2XP-koder. Vi vet ju också att hungern lätt kan slå till i samband med spelande och då är vi redo att leverera proviant i form av allt från poké bowls och burritos till pizzor direkt till soffan” säger Henrik Berglin, operativ chef för Uber Eats i Sverige.

En skarp hjälpreda hade förklarat för Berglin att det är en liten fight mellan soff- och tangentbordsspelare, så han borde hållit sitt citat spelneutralt. Bilden högst upp från COD MW-kläderna från Drkn. Vi vet inte om de är de som skickas med, men förmodar det. Eller hoppas på det i alla fall.

Max-burgare, har inget med artikeln att göra – såvida man inte kan beställa dem via Uber förstås.

Lämna ett svar