Visste du att...

DLC till Warhammer Vermintide 2 ute nu

Warhammer Vermintide 2 Back to Ubersreik DLC

Ny DLC till Vermintide 2

Just nu, i skrivande stund, toppar Fatsharks nya DLC till Vermintide 2 Steams försäljningslista.

Back to Übersreik
Förr i tiden var man veckans eller månandens bäst säljande spel, sedan kom en hög med nya skrytkategorier som utgivare hittade på – det snabbast säljande spelet till exempel. Numera är det minut till minut med Steam nästan, så ett spel kan vara det bäst säljande spelet mellan fyra och fem på lördag eftermiddag. Kanske inte så, men nästan. Just nu är i alla fall ettan på globala försäljningslistan svensk – Back to Übersreik.

Back to Übersreik är en DLC till Warhammer Vermintide 2. DLC:n är tre banor från första spelet, men i upphottad tappning och så har fiende från andra spelet hittat dit också. Spelets böcker som generar prylar till spelaren är inte på samma ställe, så det gäller att utforska kartorna än en gång. Det hela kostar 10 dollar och några har kraxat att det är dyrt för gamla banor. De är dock nya för de som inte spelat den och de som inte vill lägga pengarna kan spela det i första spelet – om än inte fullt lika snyggt eller träffa på Kaosfienden. Dessa val, dessa val.

Steam och snart konsol
Är du PC-spelare, då hittare du DLC:n här. Spelar du på konsol, då är det just nu Xbox One det handlar om, då Playstation 4-versionen kommer den 18:e december. Ingen av versionerna har dock fått ett datum än, men i ett pressmeddelande säger Fatshark att de kommer att meddela konsolversionerna inom kort. Vi tippar på att det blir i samband med Playstation 4-lanseringen eller kort efter.

En lanseringstrailer för Back to Übersreik som dock inte säger så väldans mycket om spelet.

Lämna ett svar