Visste du att...

Spindelmannen säljer som schmööör

spider-man spindelmannen

Spider-Man kränger miljoner på kort tid

Att Spider-Man är poppis vet vi alla om. Vem gillar inte spindelbitna Peter Parker och hans nätkastande? Minst 3,3 miljoner Playstation-ägare gör det i alla fall.

Supersuccé
Spider-Man har sålt 3,3 miljoner spel på bara tre dagar! Och det är dessutom ett fullprisspel. Av dessa 3,3 miljoner var en miljon förhandsbokad och det var ett nytt rekord för Sony. Företaget har verkligen forcerat ut Spider-Man på mässor och via andra aktiviteter sedan länge.

Mycket synlighet
På E3 hade de massor av spelbara versioner av Spider-Man på sin stora fest till exempel. Det kan vara så att Spindelmannen är ett lättare varumärke att massbomba marknaden med. På samma sätt som Batman. Det är svårare med till exempel God of War. Alla, inte bara spelare, tar lätt till sig Spindelmannen. På tal om God of War, det sålde bara – okej, bara är nog fel ord – 3,1 miljoner.

Lämna ett svar