Visste du att...

The Walking Dead försenas till 2019 för konsolägare

The Walking Dead starbreeze

Inget Walking Dead i år till tv-spel

På Gamescom passade vi på att återigen stifta bekantskap med Starbreeze kommande The Walking Dead. Idag fick vi dock veta att vi får vänta med att spela det hemma till februari 2019.

Konsolägare spelar 2019
Det är konsolägarna som får vänta lite längre. Planerade november gick inte att lösa – bevisligen – och nu är det februari 2019 som gäller för de som vill spela med joypad. Till PC kommer spelet som planerat.

Mer polerat
När vi spelade Walking Dead på E3-mässan i år var det ett kul spel, men som såg väldigt ofärdigt ut. Det var i ärlighetens namn inte så värst snyggt. Nu har det polerats och ser bättre ut vad vi såg på en skärm lite längre bort. Vi hade tyvärr inte möjligheten att spela det, men det var ju just spelandet som var bra på E3-versionen. Så vi hoppas och tror att det kommer att se så polerat ut som man kan förvänta sig av ett spel 2018.

E3-intrycken hittar du här.

Lämna ett svar