Visste du att...

Vi har varit nere i Downtown och tittat på E3

E3 2018

E3 2018 – veckan innan

Det är först på tisdag som själva mässan öppnar, men det är full rulle på att bygga upp alla montrar för tillfället.

LACC
Los Angeles Convention Center har massor av människor i rörelse för att bygga upp montrar med mera till dörrarna öppnas på tisdag nästa vecka. Utanför ser det dock lugnt ut. Bara två jättebanderoller på utsidan, men det lär komma fler. Mitt emot mässhallen har det vuxit upp byggnader sedan förra året och en av dem har en gigantisk reklamskärm. Där kan vi förmoda att det rullar spelreklam nästa vecka, nu är det skor som gäller.

E3 2018
De två banderollerna.

Sony har sedan några år tillbaka börjat sälja kläder, muggar och spel med mera utanför mässan och så även i år. Tälten står på plats och reklamskyltarna är där, men innehållet kommer nog så sent som möjligt kan man tänka.

E3 2018
Sonys försäljningstält.

E3 börjar som sagt på tisdag, men redan på söndag börjar första presseventet och det är Microsoft som arrangerar.

Lämna ett svar