Visste du att...

Svenska Villa Gorilla pratar Yoku’s Island Express i ny video

Utvecklarvideo – Yoku’s Island Express

Svenska Villa Gorilla är studion som ligger bakom Yoku’s Island Express och idag har de släppt en film där Jens och Mattias berättar om spelet och lite tankarna bakom det. Både Jens och Mattias har tidigare arbetat på Starbreeze – där de kanske träffades. Vem vet, inte jag, spånar bara nu…

Jens har vi pratat med tidigare om hans spelvanor och det kan du läsa om här.

Team 17 är utgivare för spelet och de har visat upp det på ett antal mässor runtom i världen. Spelet är lite annorlunda, det är ett plattformsflipperspel. Det kommer att se dagens ljus till Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch och PC den 29:e maj. Prislappen blir 20 Euro.

yokus island express

Lämna ett svar