Visste du att...

Mutant Year Zero premiärvisar gameplay

Mutant Year Zero Gameplay-video

Mutant Year Zero: Road to Eden skrev vi om rätt nyligen. Ulf Andersson, före detta GRIN, är det officiella ansiktet utan – detta fast han har en egen studio med ett eget spel. Men vem vet, Uffe kanske har fler än 24 timmar per dag att röra sig med?

På GDC-mässan i San Francisco visade utvecklarna spelet, men presentationen var en timme och vi skippade att titta på spelet då i alla fall vi bara har 24 timmar per dygn och kunde inte spendera en timme med Mutant Year Zero – hur trevligt det än lät.

Som tur är visade det sig inte spela sån stor roll att vi hoppade över presentationen på GDC, för idag dök det upp en halvtimmes video från Mutant Year Zero. Den med kommentarer från utvecklarna, så det är nästan som att vara där i pressrummet minus snorkiga kommenterar från oss då.

Mutant Year Zero: Road to Eden kommer till Xbox One, Playstation 4 och PC under 2018 och vi förmodar att det är mot årets slut i och med att de visar upp gameplay nu. Allt har sin tid och sex månader bort låter inte helt otroligt.

Mutant Year Zero

Lämna ett svar