Visste du att...

Svenska Sling Ming släpps den 5:e april

Sling Ming – Made in Sweden

Sling Ming från svenska Good Night Brave Warrior kommer att släppas till Nintendo Switch och PC den 5:e april, vilket också är PAX-mässans första dag i Boston. Ovan kan ni se en lanseringsvideo som visar lite av spelupplägget och nedan den riktiga trailern som inte är fullt lika Nintendofierad men visar ännu mer om hur spelet funkar.

Sling Ming visades för första gången upp på Gamex, när mässan hette så, i Kista via de två utvecklarnas yta i indieavdelningen. Killarna bakom spelet har jobbat på andra svenska utvecklare tidigare innan de bestämde sig för att göra ett eget spel. Om vi inte är ute och cyklar har de utvecklat på halvtid och därför är det ett relativt bra tag sedan spelet premiärvisades i Kista till datumet när det släpps.

Vi hoppas kunna recensera spelet inom en snar framtid.

Lämna ett svar