Visste du att...

Comic Con återvänder till Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic Con Stockholm återkommer till Stockholm den 14-16 september i partnerskap med Gamestop

Nu står det klart att Comic Con Stockholm fortsätter sitt exklusiva partnerskap med världens största spelåterförsäljare Gamestop. I samband med detta återkommer eventet till Stockholm den 14-16 september på Kistamässan.

”Med ett förlängt partnerskap med Gamestop kan vi fortsätta arbetet med att säkra det bästa möjliga spelutbudet på mässan. Vårt samarbete förra året visade sig vara en stor succé med alla de stora spelbolagen närvarande, och vi är nu väldigt förhoppningsfulla inför årets mässa den 14-16 september på Kistamässan i Stockholm” säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Stockholm.

Gamestop med 148 butiker i Norden, och den största återförsäljaren i världen inom spel ser fram emot det utökade samarbetet.

”Vi är väldigt glada över att fortsätta utveckla vårt partnerskap vi haft med Comic Con Stockholm och Comic Con Copenhagen de senaste åren. Förra årets event i Stockholm var fantastiskt och vi ser fram emot att jobba med Comic Con Stockholm och våra huvudpartners för att göra 2018 års event ännu bättre och något utöver det vanliga” säger Eddy Danielsson, Merchandising, Marketing & E-commerce Director, Northern Europe.

Comic Con Stockholm väljer i samband med detta att ligga kvar under samma helg som förra året och sker i år den 14-16 september 2018 på Kistamässan i Stockholm, vilket också blir det andra året under koncernens Heroes-satsning, med systermässor i både Spanien, Belgien och Nederländerna.

Comic-Con Stockholm

Lämna ett svar