Visste du att...

Street Fighter-jeans – kanske de koolaste jeansen i världen

Streetfighter jeans capcom

Are You Ken!?!?

Street Fighter-jeans. Har aldrig tänkt tanken tidigare, men nu när jag gjort det känner jag att det här är de jeansen jag helst av alla skulle vilja ha just nu i skrivande stund.

Capcom kanske inte välter kiosker med sina spel nu för tiden, men de har blivit väldigt aggressiva med samarbeten och det dyker upp fler och fler Capcom-relaterade prylar att köpa. Nu även jeans tillsammans med kanadensiska märket Naked & Famous.

Ryu och Guile får var sina jeans

Jeansen är baserade på två av Street Fighters mest kända karaktärer, Ryu och Guile. Min favorit är Ryu, men jag tycker nog att Guile är lite häftigare i färger – plus camo på insidan. Materialet är japansk demin, vilket jeansälskare kan förklara mer om, i mina ögon är det lite tunnar och mer kompakt tyg. Men som sagt, det är i mina ögon det.

Streetfighter jeans capcom
Ryu Edition

Streetfighter jeans capcom
Guile Edition

”Vi är denimnördare som också är spelnördar” säger ägaren och designern Brandon Svarc, Naked & Famous Denim. ”Att jobba nära med Capcom för att skapa dessa spännande jeansen har ordagrant varit att förverkliga en dröm för oss”

Köp dem i novmeber

Världens koolaste jeans blir tillgängliga i november och kommer att kosta runt 1500 kronor. De finns inte att köpa via naken och känd hemsidan än, men de dyker nog upp i deras butik inom kort. Däremot finns en produktsida att beskåda.

Streetfighter jeans capcom
Insidan Ryu Edition

Streetfighter jeans capcom
Insidan Guile Edition

Och så en reklamfilm för byxorna

Lämna ett svar