Visste du att...

November månads Playstation Plus-spel

Worms Battlegrounds

Bound och Worms Battlegrounds blir gratis via Playstation Plus

November månads Playstation Plus-spel listade nedan.

Bound
Du spelar som en balettdansande prinsessa med siktet inställt på att krossa ett monster som vill förgöra världen. Plattformsspelet går främst ut på och att lösa problem, men det som sticker ut allra mest är grafiken. Spelet utspelar sig i en värld av ständigt skiftande geometriska former och kalejdoskopiska mönster.

Worms Battlegrounds
Det är dags för en nostalgisk resa med det taktiska 2D-krigsspelet Worms Battlegrounds. Worms Battlegrounds är den 21:a utgåvan i den legendariska serien som kom redan 1995 från Team 17.

Until Dawn: Rush of Blood (VR)
Spelet utspelar sig i en övergiven nöjespark där skräcken från Until Dawn kommer jaga dig hela vägen genom ditt PSVR-headset. Reglerna är enkla: Var rädd om livet och skjut allt som rör sig. Until Dawn: Rush of Blood är ett kostnadsfritt bonusspel för PS Plus-medlemmar och tillgängligt till och med den 2:a januari 2018.

That’s You! (Partylink)
Kommer att vara kostnadsfritt fram till den 8:e februari 2018. I That’s You! kan du och dina vänner en gång för alla avgöra: Vem är den sämsta bilföraren? Vem har bäst klädsmak? Och vem är den sämsta kocken? That’s You! är en del av Playlink, en kollektion av sociala spel, där du använder din smartphone eller surfplatta som handkontroll och kamera.

Lämna ett svar