Visste du att...

IGN köper Humble Bundle

IGN har idag köpt Humble Bundle – men knappast till ett ”betala vad du vill”-pris.

Humble Bundle är en maktfaktor i spelvärlden. Deras bundlar är riktiga klipp för spelarna, utvecklarna kan sälja i bulk och pengar går till välgörenhet. Totalt har Humble Bundle genererat över 100 miljoner Dollar till välgörenhet.

Nu har Humble Bundles medgrundare och VD, Jeffrey Rosen, meddelat att de blivit uppköpta av IGN. Han säger att med IGN:s resurser kommer de kunna göra ännu mer för välgörenhet och spelarna. De säger också att de kommer jobba ännu hårdare med att förse spelarna med de bästa tänkbara bundlarna och butiksförsäljningen.

Det kommer säkert kraxas om att Humble tappar sin indiekänsla, vilken den faktiskt haft, och nu kommer ingå i en maskin. Men, om det blir så får framtiden utvisa.

Humble Bundle

Lämna ett svar