Visste du att...

Pixel 2 och Pixel 2 XL finns nu att förbeställa

Pixel 2 och Pixel 2 XL. Du har säkert redan sett allt om telefonerna via rykten och bilder på nätet. Men nu kommer informationen direkt från källan.

Pixel 2 och Pixel 2 XL är en och samma telefon i olika form, vilket Google poängterade på sin presentation. De passade på att säga att man inte behöver köpa den större modellen för att få det bästa i innehåll och publiken skrattade då alla vet vem de syftade på.

De hade kreativa namn på sina färgval. Pixel 2:s färger är Kinda Blue (ganska blå), Just Black (bara svart) och Clearly White (helt klart vit). Jo, förstår att översättning inte behövdes, men de svenska namnen blir underhållande. Pixel 2 XL får bara svart och en svart-vit version.

Priserna är 649-749 Dollar för Pixel 2 och Pixel 2 XL kostar 849-949 Dollar. Priset beror på om man väljer 64 eller 128 GB lagring. Leveranstiden sägs vara två till tre veckor om man bor i Amerika, Australien, Indien, Italien, Kanada, Singapore, Spanien och Storbritannien. Kanske väntat, men inget Sverige på listan.

VPN är din vän om du vill se butikssidan och inte omdirigeras till Svenska Google-butiken (som inte har telefonen).

Lämna ett svar