Visste du att...

Umidigi – ny telefon som är snygg, har bra batteri och är billig

Umidigi är förhoppningsvis ett märke som du inte känner till – för jag gör det då inte. Men det är en imponerande telefon på pappret.

De mest imponerande sakerna är batteriet på 5100 mAh och prislappen på 229 respektive 249 Dollar – beroende på om det är 4GB eller 6GB Ram och processorn. Att den sedan består av mestadels skärm och är riktigt snygg, det är bara grädden på moset.

Umidigi presenterade S2 och S2 Pro på IFA-mässan. En sak man kan undra över är varför telefontillverkare inte kan vara mer kreativa på namnen och kanske inte lansera samma namn som konkurrenterna? Humor är väl att Umidigi telefon kostar som en begagnad Samsung S2:a.

Umidigi skryter om det mesta, men de säger inte så mycket om processorn, mer än att den är åttakärnig och har 2,3 eller 2,6 GHz. Sony kameror fram och bak, snabbladdning via USB-C och dubbla SIM-kort. Något hörlursuttag har den inte.

Telefonen kommer från Kina och om den har den kvaliteten som hemsidan utlovar, då är det här en konkurrent till de flesta telefoner på marknaden, men primärt telefoner som One Plus kommer nog se sig över axeln.

Lämna ett svar