Visste du att...

Nintendo-exklusiva bilar i Rocket Leagues Switch-version

Rocket League går som tåget och snart rullar det ut till Nintendo Switch. Eller, i ”the holiday season”, som är i slutet av november i USA.

Idag meddelade utvecklaren – och tillika utgivaren – Psyonix att Nintendo-versionen kommer ha exklusiva bilar och att de dessutom är Nintendo-relaterade. Bilden ovan visar Samus kärra som heter Samus’ Gunship.

Men självklar ska Mario ha en bil, och den heter Mario NSR, Luigi är inte sämre och har en Luigi NSR (det är samma bil, bara aningens olika utseende). Om man får en Mario eller Luigi beror på vilken sida man spelar på, Mario är orange och Luigi blå. Även Samus bil har två färger beroende på vilket lag man väljer.

Mario och Luigis bil har specialturbo, vilken heter Super Star och vi förmodar att det kommer att dyka upp klassiska Nintendo-stjärnor när den används. Samus har också specialturbo, men då heter den Wave Beam.

Båda varianterna av NSR-bilarna i filmen nedan och även Samus bil.

Lämna ett svar