Visste du att...

Norska Moons of Madness meddelat till 2018

Det är inte bara svenskar som gör spel, men det är inget nytt under solen. Norska indiestudion Rock Pocket Games har idag meddelat spelet Moons of Madness som kommer att lanseras under 2018 till Playstation 4, Xbox One och PC.

De tar i så de nästan spricker i pressmeddelandet och kallar spelet ”Genre Redefining Psychological Horror Science-Fiction”, som ger dem rätt stora skor att fylla när det väl dyker upp. Men man måste å andra sidan utmärka sig. De säger sig också vara inpsirerade av H.P. Lovecraft, som inte är helt ovanligt i spelvärlden, men det är allt som oftast en bra inspirationskälla.

”In Moons of Madness, Rock Pocket Games integrates the cosmicism style found in H.P. Lovecraft’s hallmark to the game’s narrative, environment and gameplay; the sense that ordinary life is a thin shell over a reality that is so alien and abstract in comparison that merely contemplating it would damage the sanity of the ordinary person.”

Lämna ett svar