Visste du att...

HYPE.se är tillbaka!

Don’t Call it a Comeback!

För de som inte kan sin LL Cool J, så var det från Mama said Knock You Out.

HYPE.se har funnits sedan hedenhös röjde runt, men koden överlevde inte tidens vind och siten tappade sakta men säkert energin. Tanken var att det inte skulle ta typ fem år att återuppstå, men så är det och från att ha varit jävligt stor en gång i tiden, är vi nu i princip en helt ny sida utan vare sig trafik eller speciellt mycket innehåll. I alla fall nytt innehåll, men vi har fört över alla recensioner – vilka alla är uråldriga.

HYPE.se har alltid varit en hobbysida och det är det fortfarande. Det innebär att vi inte bryr oss om att få sidexponeringar och i och med att vi inte behöver jaga klick kan vi också skita fullständigt i att vara inställsamma. Är det så att någon inte gillar tonen eller annat, då kan vi med varm hand rekommendera andra sidor. På samma sätt är vi å andra sidan jävligt krassa mot saker vi inte tycker gynnar konsumenter.

Vi har justerat vårat betygssystem till 1-10. Det här för att vi vill kunna berätta hur bra något är, inte hur dåligt. Det är självklart att det finns grader på hur dåligt något kan vara också, men om en sak är dålig så räcker det att säga det. Exakt hur dålig är irrelevant. Det vi i stället vill sikta in oss på är att berätta hur bra något är och det är där vi lägger krutet när det gäller betygen. Det är skillnad mellan en sjua och en åtta, men något som inte är en åtta ska inte direkt förpassas ner till en sjua. Därav gyllene medelvägen sju och en halv. Låter simpelt och fånigt, men vi kommer ge alla dåliga spel samma betyg och det är en femma. Ett okej spel får en sexa och sedan kör vi halvsteg hela vägen upp till tio.

Betygsystemet kommer också göra det lättare för pr-folk som slipper rapportera en tvåa till sina kunder – det bjuder vi på.

Vi har utökat med två nya delsidor, vilka är Prylar och Swegame. Första är prylar för vi tycker det är kul med prylar, och den andra är Swegame som sätter en stor lupp på svenska spelutvecklare. Vi kommer ge dem möjligheten att synas mer än någon annanstans i hela världen. How about that!?

Hoppas nya HYPE.se passar dig. Om inte – då finns andra siter. Men det är kul om du ger oss ett par chanser innan du surfar vidare till dem.

Med vänlig hälsning

Gunnar aka Gunner

Lämna ett svar