Visste du att...

Lär dig att teckna Disney- och Pixar-karaktärer i Disney Art Academy

Om du vill lära dig att teckna Disney- och Pixar-karaktärer så är högst sannolikt spelet Disney Art Academy något för dig. Detta spel släpps till Nintendo 3DS den 15 juli och lär dig att teckna över 80 olika Disney- och Pixar-karaktärer. Du tecknar allt i 2D och får lektioner som är lätta att följa. Exempel på några välkända figurer som är med är Musse Pigg, Nemo från Hitta Nemo, Elsa från Frost, Buzz Lightyear från Toy Story och Simba från Lejonkungen.

I Disney Art Academy kan du rita med pastellkritor, målarpenslar, akvarellpennor, tuschpennor med mera. Det finns också mängder av lektioner så du lär dig alla tekniker och tillvägagångsätt som finns. Låt dig inspireras av Disneys och Pixars vackra karaktärer och världar.

Nytt för spelen i Art Academy-serien är att du i detta spel får tillgång till verktyget Magic Brush. Det tillåter dig att lägga till detaljer som stjärnor, bubblor och glitter till dina mästerverk. Känner du för det så kan du också dela med dig av dina framgångar på Internet. Koppla bara upp din Nintendo 3DS och dela dina konstverk på Miiverse och sociala medier med hjälp av funktionen Nintendo 3DS Image Share service.

Det är lätt att spara sina färdiga alster på SD-kortet så du kan föra över dem till din dator och skriva ut dem om du vill. Disney Art Academy innehåller förutom alla lektioner ett Free Paint mode där du kan teckna och rita precis som du vill.

Lämna ett svar