Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Inloggade: 0
Årlig uppdatering nu igen :)

Tisdag 22 december, 2009

Snart ännu ett år till ända, dessvärre har jag rent kvantitetmässigt inte spelat speciellt många spel. Sedan SFIV kom ut i februari har jag spelat det mer eller mindre non-stop med undantag för ett par månaders sommaruppehåll, placerade mig 5:a på Dreamhack Summer och top-32 på Dreamhack Winter (inga placeringsmatcher där när man åkte ut innan top-16).

Har petat med en youtube-kanal fylld med mina SF4-bataljer under året, den finns att beskåda OM DU KLICKAR HÄR

Men nu är Dreamhack Winter över och det känns lite antiklimax med SFIV för tillfället så jag tänkte ta tillfället i akt att köra igenom lite spel jag missat innan SFIV eller SSFIV sliter tag i mig igen. Några av spelen jag måste köra är Batman: Arkham Asylum, Dragon Age: Origins, Borderlands, NSMB Wii, Legend of Zelda: Spirit Tracks mfl... Vet inte hur jag ska ha tid till allt bara

Nåväl, tar tillfället i akt att önska alla som läser detta en god jul och ett gott nytt år. Jag tänker inte lova att bli mer aktiv på forumen eftersom jag inte kan garantera att jag kommer att hålla det. Tittar iallafall in regelbundet och man vet aldrig ifall det kommer smyga fram en och annan speltext då och då. Vi hörs!

/ Anders

ps. Är fortfarande öppen om ni söker motstånd i SF4 eller HD-Remix (360/PS3, jag kör på båda).

PSN: EndySWE
XBL: Endy SWE

ds

Snabbkoll