Visste du att...
6.5

The Warriors – Armies of the Night

The Warriors come out and plaaaaaaay. En klassisk film som inte blev ett klassiskt spel vare sig till Playstation 2 eller nu till Sony PSP.

The Warriors slogs det på trumman för när det var på gång till Playstation 2. Tyvärr var inte spelet så bra som i alla fall jag hade hoppats på. Varför jag hade skruvat upp förhoppningarna berodde på att spelet baserades på den klassiska filmen med samma namn regisserad av Walter Hill.

Precis som i Playstation 2-spelet handlar det om gängen i New York och främst The Warriors. Det är ett beat’em up-spel och det handlar mest om att trycka på knapparna spelet igenom. Spelet kanske inte har världen djupaste innebörd, men det är action från början till slut – nästan i alla fall.

Jag blev besviken på The Warriors när jag spelade det på Playstation 2, jag hade kort och gott väntat mig för mycket. Nu när jag fått mitt hopp grusat och börjar spela PSP har jag i princip vant mig med att det inte är ett superbra spel och på något lustigt sätt är det lite roligare nu. I alla fall roligare än jag kommer ihåg. Fortfarande är det inte mer än ett beat’em up-spel som bjuder på okej underhållning, det är inget toppspel på något sätt.