Visste du att...
7

Sexy Poker

Gränsande till patetiskt, men ganska underhållande i alla fall – det är Sexy Poker i ett nötskal.

På 80-talet när ikoner som Samantha Fox och Maria Whitaker prydde väggar hos tonåringar kom även en våg av strippokerspel. Bilderna var gryniga på grund av mediokra datorer och själva pokerspelet var inte heller så värst avancerat, men det var knappast pokerdelen som sålde spelen kan man förmoda.

Det var länge sedan jag spelat ett strippokerspel, men nu har jag ett på min mobiltelefon. När man köper spelet står det rekommenderad åldersgräns från 18 år och hur det kollas upp vid köp kan man fundera på, men det är i alla fall bra att det står där. Även om de flesta nog sett en tjej toppless tidigare vid något tillfälle.

Pokerspelet är av normal klass, man spelar vanlig poker mot en enda motspelare och spelaren satsar pengar och tjejen man möter betalar med klädesplagg. Det sista hon lämnar ifrån sig är sin topp och i samband med det låses nästa tjej upp att spela mot. Man kan även spela Black Jack, men pokerdelen är roligare.

Att se en tecknade tjej utan topp är inte sådär överdrivet kul, men pokerdelen är hyfsad. Jag hade personligen tyckt det vore roligare att kunna spela mot andra eller kanske i alla fall jämföra inspelade pengar mot andra spelare världen över. Jag kan bara förmoda att det skulle ha tagit längre tid att utveckla och att det här spelet förmodligen säljer bäst till dem som ligger under den rekommenderade åldersgränsen och vill imponera på kompisar.