Visste du att...
5

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

För vissa är det en sport att få tjejer i säng, här är det ett spel.

Den gamla legenden Leisure Suit Larry är tillbaka till ett tv-spel nära dig. Eller han är nästan tillbaka, den klassiska Larry fungerar i Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude som mentor till sin brorson Larry Lovage som är en riktig loser.
De flesta har nog inte spelat tidigare Larry-spel, utan bara hört talas om den och det gäller även för mig. Därför var jag mycket nyfiken på spelet och tänkte det kunde vara en kul i jämförelse med en vanlig svensk buskis på anabola steroider. Då menar jag ännu mer överdriven humor och ännu mer – om det nu är möjligt – anspelningar på sex.
Väl igång med spelet går jag runt lite och slänger ur mig, eller Larry slänger ur sig, taffliga kommentarer. Var 10:e är eventuellt kul, de andra är bara rakt av dåliga. Det gör att humorn som jag förväntat mig inte alls gå hem, utan det är riktigt stolpe ut på den biten. Mellan snacken med diverse – korkade – tjejer kommer minispel, även dessa håller en mycket medioker klass. Något är kul, men de flesta är bara dåliga och tråkiga. Det är inte heller bara minispel i minispels bemärkelse, utan det kastas in små spelsekvenser i konversationer. Till exempel styr man – självklart – en spermie under konversationer, man ska då träffa de rätta order för att få omkull tjejen och undvika dåliga ord. Ibland är dock dåliga ord bra, det vet alla som någonsin försökt väcka intresse på en tjej – de kan uppskatta de mest primitiva beteenden.
Att Larry ljuger för att avancera med tjejerna är rätt tråkigt, för det hade faktiskt varit roligare med bedrifter som fångar intresse. Men nej, Larry är en mytoman av stor rang och trampar på som bara den för att nå sitt mål. Och det är inte kul alls. Vem som helst kan dra stora lögner, men hur kul är de att lyssna på.
Jag gillar, eller snarare älskar, filmer som American Pie och Sorority Boys. De bygger på samma typ av humor som Larry, det är bara en stor skillnad. De filmerna är väldigt roliga, Larry är bara genuint ruskigt tråkigt och det är dumt att köpa det.