Visste du att...

Svenska Fall Damage Studios i konkurs

Fall Damage i konkurs

Svenska studion Fall Damage har tydligen inte lyckats få någon utgivare att hoppa på tåget med sitt kommande spel Alara Prime.

Tråkiga nyheter
Vi skrev tidigare om Fall Damage och dess kommande, inte numera dock, spel Alara Prime som såg riktigt trevligt ut. Nu har vi inte spelat det, men vi hyser inget tvivel om att det är kul att spela också. Tydligen har inte Fall Damage lyckats få någon utgivare på kroken för fortsatt finansiering av spelet och studion. Det har gjort att den relativt nya ägare Fragbite Group har begärt studion i konkurs.

Det är alltid en fruktansvärd nyhet för svenska spelbranschen är en utvecklare får lägga ner och det är inte den roligaste tiden att bli arbetslös på heller. Vi hoppas att alla de talangfulla utvecklarna ska hitta nytt jobb eller kanske att någon köper upp konkursboet och ser till att vi får spela Alara Prime – det hade nog varit det bästa.