Visste du att...

Elden Ring säljer som schmööör

12 miljoner ägare av Elden Ring

Det går bra för Elden ring kan vi kort och gott konstatera och nya stora nummer kommer förmodligen att kommuniceras inom kort.

12 miljoner
Det är siffran som var aktuell för global försäljning den 14 mars och sedan dess har det säkert rullat ut ännu fler exemplar.

”It’s astonishing to see just how many people have been playing Elden Ring. I’d like to extend our heartfelt thanks on behalf of the entire development team,” sade Hidetaka Miyazaki, President and CEO/Director på Fromsoftware. ”Elden Ring is based on a mythological story written by George R. R. Martin. We hope players enjoy a high level of freedom when adventuring through its vast world, exploring its many secrets and facing up to its many threats. Thank you for your continued support.”

Alla försäljningssiffrorpressmeddelanden är åt det informerande skrytiga hållet då ingen skickar ut dem för dåliga eller mediokra siffror, men vi är glada när ett spel välter kioskerna och ser man till recensioner är Elden Ring väl värd dessa stora och växande siffror. En inte allt för galen gissning är att Elden Ring kommer vinna en massa priser under året och vara en av de stora vinnarna på The Game Awards i december.