Visste du att...

Sabaton jobbar med World of Tanks

Sabaton och World of Tanks visar upp musikvideon Steel Commanders

Falubandet Sabaton jobbar tillsammans med World of Tanks och självklart är det stål – eller metal – som är resultatet.

”Det har varit en fantastisk upplevelse att jobba med alla på World of Tanks och Wargaming med detta jätteprojekt. Tillsammans har vi gjort en episk musikvideo till ’Steel Commanders’ och det är ett perfekt sätt att sparka igång vårt jättesamarbete.” säger Joakim Brodén, sångare i Sabaton. ”Vi är stolta över att vara en del av detta helt nya spelevenemang som introducerar den allra första Premiumvagnen klass IX som huvudbelöning och även har oss som besättningsmedlemmar!”

Förutom musikvideon frontar Sabaton även ett helt nytt spelevenemang som heter Krigsandan. Evenemanget kommer ser spelare kämpa för att få den slutgiltiga belöningen som är Strv K, det vill säga spelets första Premiumvagn klass IX någonsin.

Uppmärksamma tittare har redan sett den i musikvideon Steel Commanders och den är bemannad av Sabaton medlemmar, inklusive Brodén som spelat in ett komplett röstspår, fullt av påskägg för spelarna att upptäcka. När spelare väl förtjänat sin Strv K får de möjlighet att kämpa vidare för den exklusiva 3D-stilen Krigsandan.