Visste du att...

CES 2022 kräver vaccination

ces

Vaccin eller ingen mässa

Vill du gå på mässa i USA får du se till att ha ett intyg för att du är vaccinerad.

CES 2022
Världens största teknikmässa, det vill säga Consumer Electronics Show, har idag meddelat att om man ska besöka mässan 5-8 januari 2022 så får man se till att vara vaccinerad. Det går även bra att påvisa att man har antikroppar. Om vi förstår rätt så räcker det inte med att påvisa att man inte har Covid-19 vid entré som man kan göra på PAX West nu i september. Det tycker vi är bra, för frisk nu kan vara sjuk imorgon och hunnit med att smitta folk däremellan.

”Based on today’s science, we understand vaccines offer us the best hope for stopping the spread of COVID-19,” sade Gary Shapiro, president och VD, CTA. ”We all play a part in ending the pandemic through encouraging vaccinations and implementing the right safety protocols. We are taking on our responsibility by requiring proof of vaccination to attend CES 2022 in Las Vegas.”

Det är bra att arrangörerna tar sitt ansvar och inte bara kör med strutsmentalitet.

CES 2020.