Visste du att...

IO Interactive öppnar ny studio i Barcelona

IO Interactive Barcelona

Danska IO öppnar ännu en studio och den här gången utanför Norden.

IO expanderar
Vi är rätt vana med att det svenska utvecklare öppnar nya kontor här och där i världen. IO Interactive har öppnat upp en studio i Malmö, det vill säga ett stenkast bort från Köpenhamn. Vi gissar att det är bra när man behöver flytta arbetskraft snabbt till ett annat projekt, bara ta tåget.

Nu har IO kommit på att det vore kul med lite bättre väder och därför – kanske inte bara därför – har de öppnat en ny studio i Barcelona.

”There are exciting times ahead at IO Interactive and I am proud to announce the next step in our plans for the most desirable game company in Europe. IOI Barcelona will become the third studio to join our efforts to create phenomenal experiences for our players and communities,” sade Hakan Abrak, vd IO Interactive. ”All three of our studios have extremely talented developers who are passionate and driven towards making an impact in our industry. A core part of our philosophy is that everyone at IOI has a significant and impactful role to play in realizing our dreams, regardless of where they’re located. Think of it as one studio, in multiple locations.”