Visste du att...

Ny trailer visar mer av Miitopia till Nintendo Switch

Ny trailer avslöjar mer om Miitopia

I Miitopia till Nintendo Switch kan du ge dig ut på ett underhållande och anpassningsbart äventyr. Kul nog kan du också addera dina vänner, familj eller någon annan i äventyret där du måste besegra Dark Lord som stjäl andras ansikten.

I trailern ovan visas de utökade karaktärsinställningarna, hur smidigt det är att dela med sig av Mii-karaktärer och fler nya funktioner som du kan förvänta dig när spelet släpps den 21 maj 2021.

Trailern i ord…

• Makeup och peruker: I Miitopia kan spelare nu få sina Mii-karaktärer att se mer fantastiska ut än någonsin med glamorösa peruker, färgglada frisyrer och smink.

• Enkelt att skapa och dela: Mii-grupper som skapats i Miitopia kan enkelt delas med vänner online med hjälp av en åtkomstnyckel. Då kan de kan användas för att fylla ett annat Miitopia-spel och också i olika roller.

• Ovanliga jobb: Den som inte vill ha ett svärd eller stav kan välja att vara popstjärna och ta fajten med en mikrofon istället eller varför inte välja kock och svinga stekpannan mot fienden istället. Andra kanske vill vara en katt. Det finns många jobb att välja mellan i detta spel.

• Personligheten spelar roll: Alla karaktärer är olika på något sätt och deras personlighet kan avgöra hur det kommer att gå i striderna. En snäll präst kan skydda andra Mii-karaktärer, men skona fiender, medan en envis forskare kan attackera två gånger, men också vägra att ge ut en hjälpande hand till en annan i ditt Mii-gäng.

• En häst: Få äventyr är fulländade utan hästar. I detta spel finns en häst och att spendera tid med den kommer att belönas med dess lojalitet. Hästen lånar ut en hjälpande hov i strid och hjälper spelare genom att göra attacker.

• Koppla av på värdshuset och åk på utflykter: Vila på värdshuset efter att ha besegrat mäktiga fiender och återhämta styrkan. Passa då också på att vårda banden mellan Mii-karaktärerna i ditt gäng. Medlemmar av ditt gäng kan placeras i samma rum och deras vänskap kommer då att utvecklas naturligt. Det finns också många olika utflyktsmål att utforska tillsammans för att fördjupa vänskapen: kaféet, biografen med mera.

I Miitopia för Nintendo Switch kan en spelare ge sig ut på ett underhållande och anpassningsbart äventyr och i de olika rollerna i spelet kan du ha med vänner, familj eller någon annan de väljer när spelet släpps den 21 maj 2021.