Visste du att...

Extralång Warhammer 40K Darktide-film på nätet

Extra allt – Darktide

I somras visade Fatshark upp sitt nästa spel på ett Xbox-event och idag har de visat en ny trailer på The Game Awards.

Dubbelt så lång
På The Game Awards visade svenska Fatshark upp en trailer för Warhammer 40,000 Darktide som var 60 sekunder lång, men på nätet brassar de på med en dubbelt så lång version som är mycket köttigare. Det här gör att alla som såg trailern på Game Awards och vill se mer inte behöver vänta, för bara några minuter efter den minutlånga versionen körts från Los Angeles släpptes den längre versionen.

Filmen visar lite blandad gameplay. Precis som i Fatsharks Vermintide-spel är det en blandning mellan att kötta på med svärd och klubbor eller skjuta med diverse vapen på lite längre avstånd.

Mer information för den vetgiriga
Vill du veta mer om spelet, då kan du besöka Steam-sidan som har mer information. Darktide kommer att släppas till Xbox Series-konsolerna och till PC via Steam. Snabbaste vägen är på Steam-sidan även för de som spelar Xbox då den kort och gott är bättre.

I Darktide spelar man fyra personer samtidigt mot allehanda fiender.

Och här ser man just en av de där fienden vi pratade om ovanför. En elak jävel skulle vi säga.