Visste du att...

EG7 köper H1Z1-utvecklaren Daybreak

Daybreak ingår i Enad Global 7

Utvecklarna bakom H1Z1 seglar nu under svensk flagg.

Daybreak
Det duggar som alla märkt tätt mellan uppköpen till de svenska aktiebolagen inom spelbranschen. Nu är det Enad Global 7 som har meddelat att de kommer att köpa Daybreak som ligger bakom bland annat H1Z1.

”We are thrilled to be welcoming Daybreak into the EG7 family today,” sade Robin Flodin, vd och medgrundare av EG7. ”Daybreak is a company that I have the utmost admiration for, not only for their games but the teams behind those games and services. Together we have bold and exciting plans for the future and I look forward to making those dreams a reality for gamers all over the world.”

Daybreak har sitt huvudkontor i San Diego. De har jobbat med ett antal spel åt andra och har sina egna varumärken så som H1Z1 och Planetside.