Visste du att...

Allt från Nintendo Direct Mini Partner Showcase

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Här är Nintendo Direct Mini i ett nötskal, eller om du inte ids läsa så finns filmen nedan.

Kingdom Hearts Melody of Memory
I denna musikaliska, rytmiska upplevelse från Square Enix, som utspelar sig i Kingdom Hearts-världen, tar du dig fram med skicklig tajming och kraftfulla besvärjelser som du kastar på alla fiender du möter. En mängd olika lägen finns tillgängliga i spelet, inklusive Memory Dive och Boss Battle. Genom att klara banor belönas du med filmklipp och musik. Förutom lokala och online-lägen för flera spelare finns ett nytt läge exklusivt för Nintendo Switch-versionen av spelet som kallas Free-for-all som är för upp till åtta spelare. Dessutom kan spelare också uppleva ett kapitel i Kingdom Hearts sett från den populära karaktären Kairis perspektiv. Kingdom Hearts Melody of Memory släpps till Nintendo Switch senare i år.

Fuser
Från skaparna av Rock Band kommer Fuser, en nonstop digital musikfestival där du styr musiken. Kombinera delar av olika låtar från några av världens mest populära artister och skapa fantastiska mixer eller samarbeta med vänner i episka samarbeten. Fuser kommer till Nintendo Switch i höst.

Taiko No Tatsujin: Rhytmic Adventure Pack
Två spel från Taiko no Tatsujin-serien kommer till Nintendo Switch i en samlad utgåva. Häng med Don-chan i två stora RPG-äventyr genom att resa in i framtiden eller genom att rädda världen från märkliga händelser. Möt fiender i rytmiska strider genom att kedja kombinationer med kraftfulla taiko-trummor. Rekrytera monster för att göra dem till allierade, kontrollera varje monsters personlighet och dra ihop en makalös fest för besegra läskiga fiender. Om du föredrar att bara spela tillsammans med musiken finns ett rytmläge också tillgängligt. Mer än 130 låtar ingår i denna samling. Taiko No Tatsujin: Rhytmic Adventure kommer till Nintendo Switch på vintern 2020.

World of Tanks Blitz
Här kan du ta kontrollen över mer än 350 unika och exklusiva stridsfordon. Historiskt noggranna fordon finns med, experimentella stridsvagnar baserade på ritningar av kända ingenjörer också samt bepansrade monstervagnar från populära alternativa universum – här kämpar de alla tillsammans! World of Tanks Blitz är nu tillgängligt på Nintendo Switch. Nya spelare som loggar in på World of Tanks Blitz på Nintendo Switch före 9 september kan samla till sig en speciell bonusgåva som inkluderar en T2 Medium-tank, tre dagar med premiumkontoåtkomst, 1000 guld (spelets valuta ) och en exklusiv avatar.

Big Rumble Boxing: Creed Champions
Ett boxningsspel med några av de mest kända fiktiva boxarna genom tiderna, som Rocky Balboa, Adonis Creed och Viktor Drago. Gå in i boxningsringen i Big Rumble Boxing: Creed Champions, som kommer till Nintendo Switch våren 2021.

Collection of Saga Final Fantasy Legend
Ursprungligen släppt på Game Boy, de tre första titlarna i Saga-serien – Final Fantasy Legend, Final Fantasy Legend II och Final Fantasy Legend III – kommer till Nintendo Switch i en samlingsutgåva. Navigera genom fantasivärldar där du kämpar mot monster, anpassa dina karaktärer och utforska städer, dungeons med mera. Kommer digitalt på Nintendo Switch den 15 december.

Just Dance 2021
Just Dance-serien är tillbaka med sin senaste utgåva 2021. I det här senaste delen i den populära dansserien kan spelare dansa till 40 heta nya låtar, inklusive låtar från populära artister som ”Don’t Start Now” av Dua Lipa och ”Feel Special ”av Twice. Spelare kan till och med spela ihop i coop-läge. Just Dance 2021 kommer till Nintendo Switch den 12 november.

Puyo Puyo Tetris 2
Två legendariska pusselspel återförenas och blir den ultimata pusselmatchen i Puyo Puyo Tetris 2. Denna utgåva innehåller alla lägen från det ursprungliga spelet, inklusive det populära Versus Mode, som låter spelare spela Puyo Puyo mot Tetris, och det lekfulla Party Mode med speciella föremål och utmaningar. Det nya Skill Battle-läget introducerar karaktärsbaserade färdigheter och objektkort som du kan utrusta laget med och slå ut dina motståndare. I äventyrsläget kommer spelare att korsa rymd och dimensioner som aldrig sett förut i en ny handling. Ett utvidgat onlineläge kommer att ge möjlighet till matcher där upp till fyra spelare kan tävla mot varandra i världsomspännande strider och ranka sig. Puyo Puyo Tetris 2 kommer till Nintendo Switch den 8 december.

Minecraft Dungeons Creeping Winter DLC
Bekämpa frosten i Minecraft Dungeons Creeping Winter DLC. Nya uppdrag och mängder av fiender att besegra i din jakt på Wretched Wraith. Upptäck nya vapen, rustningar och artefakter när denna DLC gör sin entre på Nintendo Switch i september. En retail-version av Hero Edition för Minecraft Dungeons släpps den 8 september, där Creeping Winter och Jungle Awakens DLC, en Hero Cape, två spelar-skins och en Chicken Pet ingår.

Jump Force Deluxe Edition
Slå dig ihop med andra för att bekämpa ett farligt hot och rädda mänskligheten i Jump Force Deluxe Edition. Välj bland en lista över mer än 50 kraftfulla mangahjältar från One Piece, Dragon Ball, Naruto och mer. Slåss i olika lägen, inklusive online-lägen och ett lokalt tag-teamläge exklusivt för Nintendo Switch-versionen. Jump Force Deluxe Edition, där Characters Pass 1 ingår, kommer till Nintendo Switch den 28 augusti.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition
Ett stort äventyr väntar i den här omarbetade versionen. Denna nya version av Final Fantasy Crystal Chronicles har nya grottor och vapen, uppdaterad grafik med mera. Samarbeta online med vänner långt och nära, eller med andra spelare i via ett matchningssystem, för att kämpa fiender och upptäcka nya äventyr. Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition anländer till Nintendo Switch den 27 augusti.

Captain Tsubasa: Rise of a New Champion
Trotsa fotbollsreglerna i Captain Tsubasa: Rise of a New Champion. Utför kraftfulla offensiva och defensiva attacker för att få fördelen under actionfyllda matcher. Anpassa karaktärer, bygg ett drömlag och tävla i online och lokalt. Ta bilder och poäng i Captain Tsubasa: Rise of a New Champion, som kommer till Nintendo Switch den 28 augusti.