Visste du att...

Gamestop stänger alla butiker under 2020

Gamestop meddelar vad som gäller framöver

Under 2020 kommer GameStop-butikerna successivt att stänga i Sverige. Information om datum när respektive butik stänger kommer gradvis att göras tillgänglig i butiker och på www.gamestop.se.

Butiksdöden
Fler och fler butiker har problem och lägger ner. Många mindre städer har tomma butikslokaler som gör att staden ser lite haltande ut. Gamestop meddelade för ett tag sedan att även de kommer att bomma igen och alla spelar tycker nog det är tråkigt. Det har varit det enda stället att byta in sina gamla spel. Å andra sidan är det nog många utgivare som blir lite glada då de inte tjänat ett smack på begagnatförsäljningen.

Om du har pengar innestående så kan det vara läge att börja spekulera i vad du ska köpa, även om du har ett tag på dig. Du kan även använda dessa via hemsidan och alla onlinetjänster kommer att vara tillgängliga till dess att den sista butiken stänger. Säkert ett tag till. Vi hade hoppats på att de skulle börja med en postorderverksamhet med inbyten, men det verkar inte vara fallet.

Från och med den 11 december 2019 gäller följande
GameStop kommer att sluta utfärda presentkort och du uppmanas att använda befintliga presentkort så snart som möjligt i de butiker som är öppna (till dess att de stänger) eller online.

GameStop kommer fortsätta att erbjuda butikskredit avseende vissa utvalda varor. Butikskrediten ska tillämpas omedelbart i samband med köp, som en rabatt på ditt köp. Du uppmanas att använda befintlig butikskredit så snart som möjligt i de butiker som är öppna (till dess de stänger) eller online.

GameStop kommer härmed sluta utfärda Level 3-medlemskap. Kunder som innehar Level 3-medlemskap med en giltighet på sex månader eller längre kommer att erhålla en rabattkupong om 99 kronor, som kan användas i våra butiker inom tre månader från dagen för utfärdandet.

GameStop kommer att upphöra med försäljningen av GameProtection och kunder rekommenderas att använda befintlig GameProtection, i förekommande fall, så snart som möjligt i de butiker som är öppna (till dess att de stängs).

GameStop kommer att upphöra med förhandsbokningar på kommande artiklar och du uppmanas att uppvisa ditt kvitto i butiken för att få full återbetalning av handpenning som erlagts kontant i samband med förhandsbokning. Kunder som erlagt handpenning i samband med förhandsbokningar genom nyttjande av butikskredit kommer att erbjudas rabatt motsvarande hela inbytesvärdet vid nästa köp.

Instruktioner hur kunder kan reklamera produkter i enlighet med befintliga garantivillkor kommer att finnas tillgängliga online i syfte att tillse att reklamationer hanteras på ett lämpligt sätt framöver.

Samtliga kunderna informeras härmed om att för det fall presentkort och andra tillgodohavanden inte utnyttjas före butikernas stängning eller innan upphörandet av onlinetjänster, kan dessa tillgodohavanden inte utnyttjas till fullo.

Lämna ett svar