Visste du att...

Nintendo berättar vad de gör på E3 i år

nintendo e3

Nintendos aktiviteter på årets E3

E3 närmar sig snabbt – börjar på tisdag – och Nintendo har avslöjat lite mer om sina planer.

Nintendos monter
I Nintendos monter på E3-mässan, som äger rum den 11-13 juni i Los Angeles, kommer besökare att kunna testa Nintendo Switch-spel så som Pokémon Sword, Pokémon Shield, Luigi´s Mansion 3, The Legend of Zelda; Link’s Awakening och Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order bland annat.

Nintendo E3 Direct
Mer info om dessa spel kommer också att avslöjas i Nintendo Direct E3 som kör igång den 11 juni kl 18.00 svensk tid. Den följs sen upp av Nintendo Treehouse: Live som är en daglig livesändning från E3 fylld med spännande detaljer om väl utvalda spel. Första dagarna kommer Nintendo Treehouse fokusera på Nintendos spel för att sen på torsdagen den 13 juni fokusera helt på indie-spel. Sändningar via Nitendos webbsidor.

Aktiviteter på E3 2019…

En tävling i Super Mario Maker 2, samt världsmästerskapen i Super Smash Bros Ultimate och Splatoon 2. Allt börjar på lördagen den 8:e juni kl 20.00 med Super Mario Maker 2 Invitational 2019 där fyra skickliga Super Mario Maker-spelare bjudits in för att tävla och på så sätt också visa upp hur spelet fungerar. Därefter börjar Splatoon 2-mästerskapen så fort Super Mario Maker 2 Invitational 2019 avslutats. Sist, men inte minst sänds Super Smash Bros. Ultimate-mästerskapen. Till båda dessa världsmästerskap kommer spelare från Nordarmerika, Europa, Japan och Australien/Nya Zeeland. Sänds via Nintendos hemsidor.

Super Smash Bros Ultimate
Team Ehre från Tyskland kommer att representera Europa. Om du vill se hur de vann den europeiska finalen kan du spana in det här Super Smash Bros. Ultimate – European Smash Ball Team Cup grand final på YouTube.

Splatoon 2
Franska laget Alliance Rogue representerar Europa i år. Laget består av otroligt skickliga spelarna Sorin, Kiver, Erza och Grey. De kommer bland annat få möta lag som GGBoyz från Japan, FTWIN från Nordamerika och Lime Soda från Australien/Nya Zeeland.

Nintendo Direct E3 2019
Årets E3-presentation från Nintendo börjar kl 18.00 svensk tid den 11 juni och fokus är helt på spel. Du kommer få veta mer om spelen som är planerade att släppas under 2019. Allt sänds via Nintendo of Europe’s E3 2019 website.

Nintendo Treehouse
Live: Denna livesändning, som sänds varje dag på E3, sköts helt av Nintendo of America och deras spelexperter. Här får du veta fler detaljer om väl utvalda spel direkt från Nintendos monter på E3.

Det var det det.

nintendo keps e3 E3

Lämna ett svar