Visste du att...

The Walking Dead lanseras med Shroud bland annat

The Walking Dead starbreeze

Walking Dead släpps på tisdag

Shroud med flera spelar tillsammans

Walking Dead släpps på tisdag
Det har kommit lite alarmerande artiklar om Starbreeze kommande spel The Walking Dead. De är dock baserade på betan och den fulla versionen kommer förhoppningsvis ändra de negativa tonerna.

Los Angeles – det är där det händer
För att fira lanseringen av The Walking Dead har Starbreeze hyrt in ett gäng influencers som kommer spela spelet live och via sin massiva publik övertyga de som tittar att hoppa på tåget. Det tyngsta namnet är Shroud, som brukar kunna dra en publik på 40 000 tittare eller fler. Tillsammans med honom spelar JGhosty, Anne Munition och AngryPug. Kommentator är Greg ”Kinda Funny” Miller.

Se allt på Twitch
Utöver influencer-gänget kommer även överlevnadsexperten David Canterbury känd från Discovery Channel att titta in på Twitch-sändningen – för självklart är det på Twitch som det händer. Närmare bestämt på Starbreeze Twitch-kanal.

Sändningen börjar på tisdag klockan 14.00 i Los Angeles, vilket är klockan 23.00 här hemma, och håller på i fyra timmar.

Prisregn
Det kanske är att överdriva, men det kommer att ges bort diverse Walking Dead-prylar under streamen och även koder till spelet.

The Walking dead
Har inget med eventet att göra, men det är ju i alla fall Walking Dead…

Lämna ett svar