Visste du att...

Lanseringsevent för Call of Duty Black Ops 4 i Stockholm

Call of Duty Black Ops 4

Lanseringsevent för Call of Duty Black Ops 4

I kväll rullar lanseringsevenemanget för fullt på Fotografiska museet i Stockholm. Det håller till och med på i skrivande stund, men vi tog en liten paus och för att visa upp lite bilder.

Influencers gör upp om vem som är bäst
Förutom att det är en massa löst folk så som oss där, så återfinns en massa mer eller mindre kända ansikten från primärt Twitch, men även Youtube. Dessa gör i sin tur upp om vem som är kvällens bästa spelare.

Det var bara Playstation 4-enheter som det spelades på, både för besökare och för de som spelade turnéringen. För de som hellre ville sänka någon rusdryck fanns sådana och med Monster som dryckessponsor fanns två kylar fulla med energidryck.

Call of Duty Black Ops 4

Kul med evenemang
Allt som allt är det ett trevligt event. Det är på tok för få nu för tiden i och med att utgivarna blivit färre och samma sak gäller återförsäljare. Därför uppskattar vi extra mycket när det arrangeras evenemang och speciellt när vi är bjuda – då är det extra kul…

Recension inom kort
Redan nu är spelet på nedladdning och vi kommer att recensera det så snart vi bara kan.

Call of Duty Black Ops 4

Lämna ett svar