Visste du att...

Fredag den 13:e och Laser League är oktobers Playstation Plus

playstation plus

I oktober kan Playstation Plus-medlemmar kliva in i Jason Voorhees skor med Friday the 13th: The Game och tävla mot sina vänner i det galna multiplayer-spelet, Laser League.

Det första spelet i oktober är det online-baserade multiplayer-spelet, Friday the 13th: The Game, där ett gäng ungdomar måste överleva natten mot skräckikonen – Jason Voorhees.

Friday the 13th: The Game
Precis som i augustis nedladdningsbara spel till Playstation Plus, Dead by Daylight, gäller det för överlevarna att smyga och samarbeta för att klara av en rad mål och till slut fly.

I rollen som Jason handlar allt om att isolera var och en av överlevarna och sedan döda dem var för sig. Här har Jason en uppsättning av egenskaper som kommer väl till användning, där han bland annat kan se genom väggar och teleportera sig. Medan du avancerar genom spelet låser du upp nya saker, till exempel samtliga versioner av Jason som förekommit i filmerna.
Precis som i Dead by Daylight handlat allt om online-spelande – så om du spelar med ett gäng kompisar kommer ni ha väldigt roligt.

Laser League
Oktobers andra spel är det futuristiska multiplayer-sportspelet Laser League. Spelet utspelar sig år 2150 där Laser League, en ny form sport utvecklats.

Spelets slogan är ”Blinkar du så dör du” och när du väl börjat spela så förstår du varför. Det börjar simpelt: Laserledtrådar dyker upp på kartan och kan aktiveras av spelare från båda lagen. Så fort de aktiverats byggs en laservägg upp. Om du nuddar motståndarlagets vägg dör du. Spelet blir snabbt svårare, i takt med att fler väggar dyker upp måste du agera supersnabbt för att hålla dig vid liv och ta poäng.

Varje spelare kan välja en klass med specifika färdigheter och krafter. Vissa kan teleportera sig, andra kan döda sina motståndare med svärd medan ytterligare några kan knuffa dem in i väggen. Om det inte vore nog finns det också föremål som kan ändra färg på väggarna eller få dem att snurra åt motsatt håll. Spelet är som bäst när du spelar tillsammans med andra. Du kan möta spelare online men också bjuda över dina vänner och spela två mot två.

Lämna ett svar