Visste du att...

Eevee och Pikachu pryder nya Switch-paket i november

Två Pokemon Let’s Go hårdvarubundlar släpps den 16:e november

Idag avslöjades att det kommer att släppas två stycken Pokemon Let’s Go hårdvarubundlar den 16:e november.

Pokémon-design med Pikachu och Eevee
De ser riktigt trevliga ut, vilket kan skådas i filmen ovan. Det är Eevee och Pikachu som står i fokus och självklart är det en begränsad upplaga som släpps. Exakt hur begränsad den är vet vi inte och som ni vet är ju en miljard enheter också en begränsad upplaga…

De begränsade spelpaketen innehåller
+ Nintendo Switch dekorerad med Pikachu eller Eevee
+ Joy-Con med tema Pikachu eller Eevee
+ Nintendo Switch-dockningsstation med Pikachu eller Eevee
+ Förinstallerad version av antingen Pokémon: Let’s Go, Pikachu eller Pokémon: Let’s Go, Eevee
+ Poké Ball Plus

Utöver de begränsade hårdvarupaketen avslöjades också fler detaljer om spelen. Under spelets gång kommer spelare att kunna använda sin Partner Pokémon (Pikachu eller Eevee) för att klara av hinder i spelen genom att använda förmågor som kallas Secret Techniques. Det är förmågor som bara en Partner Pokémon kan använda sig av, som till exempel hugga ned träd, ta sig fram över vatten eller luften.

nintendo switch

Lämna ett svar