Visste du att...

XCOM 2 och Trials Fusion är junis Playstation Plus

Trials Fusion

XCOM 2 och Trials Fusion tillgängliga för Playstation Plus-medlemmar i juni

Det blir en månad fylld av lika många utomjordingar som kraschar, när XCOM 2 och Trials Fusion blir juni månads gratisspel via Playstation Plus.

Trials Fusion
I Trials Fusion blir det en vana krascha. Spelet kommer från finska utvecklaren Redlynx. Trials-serien är först och främst känd för sitt beroendeframkallande spelupplägg, enkla kontroller och brutala svårigheter.

Trials Fusion är lätt att lära sig, svårt att behärska, och när du väl börjat spela – nästan omöjligt att lägga ifrån sig.

Xcom 2
Från Firaxis Games, studion bakom Civilization-serien, kommer det prisbelönta turordningsbaserade spelet XCOM 2 som är uppföljaren till XCOM: Enemy Unknown. Spelet tar vid där föregångaren slutade och mänskligheten har förlorat striden mot utomjordingarna, kallade ADVENT, som nu härskar över jordens befolkning. Som befälhavare för en liten mänsklig motståndsgrupp, XCOM, är det nu din uppgift att stå upp mot makthavarna och tända revolutionens låga.

I XCOM2 bekämpar du inte utomjordingarna genom att springa och skjuta. I det här spelet handlar det om strategi, beslutsfattande – och även lite tur. På slagfältet måste du på ett taktiskt sätt positionera ut dina soldater så att de både är skyddade men också får bra uppsikt över fienden. Här får du verkligen känna dig som en anförare, men spelet tvekar inte att hugga på minsta misstag. Förvänta dig en hård kamp från utomjordingarna och förbered dig på att förlora många goda soldater.

Båda spel finns tillgängliga för nedladdning den 5:e juni – tills dess kan du ta en titt i Playstation-butiken och ladda ner förra månadens spel, Beyond: Two Souls och Rayman Legends.

playstation plus

Lämna ett svar