Visste du att...

Silicon Valleys Thomas Middleditch spelar svenskt

Thomas Middleditch Silicon Valley

Silicon Valley lirar svenskt

Richard Hendricks är vd på allas våran favoritstartup Peid Piper. När han inte uppfinner ett nytt internet agerar han som Thomas Middleditch och då gör han en massa annat. Till exempel gör han små videos för Los Angeles Kings, men det hjälpte inte då de blev utslagna i alla fall av Las Vegas Golden Knights.

Utöver videos spelar han tydligen – baserat på det här Instagram-inlägget – svenska spel också. Närmare bestämt Vermintide 2. Det är han ju inte ensam om – i och med att de sålt en miljon exemplar av spelet.

Thomas berättar om vad han spelar just nu och passar i samma veva på att introducera Larry King till Vermintide 2.

Och här är en trailer för senaste säsongen av Silicon Valley.

Lämna ett svar