Visste du att...

Comic-Con Stockholm – Dag 2

Cobie Smulders Comic-Con Stockholm

Andra dagen för Comic-Con Stockholm och det är en helt ny dag jämfört med fredagen. Igår var det en rätt tam tillställning som knappt skapade köer till spelenheter. Idag var det massor av folk och var lite mer som man vill det ska vara på ett spelevent.

Dagens dragplåster var Cobie Smulders som spelar Robin i How I Met Your Mother och Iain Glen från Game of the Thrones. Båda hade fotografering med besökare och signering av fotografier – båda till en kostnad. Inget är gratis i dagens samhälle.

Cobie hade en frågepanel, vilken hon ägde till 100 procent. Det märks att hon är van med att äga ett rum, att hon är självsäker och kan hantera saker som händer i hennes omgivning. Moderatorn sa inte många ord då det inte behövdes. Cobie kom i princip in och sedan ägde hon hela saken. Gick någon kommenterade hon det, ställde motfrågor till de som frågade henne saker. Hon var kort och gott grymt imponerande som person och kul att lyssna på.

Iain Glen Comic-Con Stockholm

På mässgolvet var det som sagt mycket folk. Det var trångt, men aldrig så att det var jobbigt. Såg också indiespel som vi missade igår. De indiespelen som ställer ut gör faktiskt rätt bra ifrån sig på att synas. Ofta blir det rätt måttligt intryck som de ger ifrån sig, för att säga det snällt, men de som ställde ut hade faktiskt lyckats synas relativt bra. Det bådar gott för framtiden för svenska spel, att de som utvecklar den även har förstått att det gäller att synas och ta sig genom bruset med sina titlar.

Lite bilder från dagen nedan. Och om du inte har varit förbi mässan, vänta inte, åk dit nu – eller kanske bättre imorgon. Mässan är öppen mellan 09.00 till 18.00 imorgon och då finns bland annat Pamela Anderson där igen, samt Iain Glen, Cobie Smulders och Manu Bennett.

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Lämna ett svar