Visste du att...

Vad spelar du nu – Tor Sigurdson

Tor Sigurdson kommer från Umeå, men har hunnit se i princip hela världen med hjälp av tv-spelen då han jobbat på utvecklare lite varstans. Innan han började utveckla spel, då var han skribent på HYPE.se. Det är ett av hans lågvattenmärken i karriären, ett så kallat bottennapp. Sedan dess har han jobbat med Grand Theft Auto V, L.A. Noire och Red Dead Redemption 2 hos Rockstar. Med Mirror’s Edge på DICE och nu sitter han i Amsterdam och utvecklar VR-spel.

Vad spelar du nu?
Zelda: Breath of the Wild på Switch och Rise of the Tomb Raider på PS4.

Vad ser du fram emot?
Mixed reality-revolutionen, se avsnittet Playtest av Black Mirror. Att starta en egen indiestudio. Annars, ett nytt Souls-spel från FromSoftware, Super Mario Odyssey, Death Stranding, The Last of Us Part II, Final Fantasy VII Remake och Spider-Man.

Lämna ett svar