Visste du att...

60 miljoner sålda Playstation 4

Sony tillkännagav i dag nya milstolpar gällande försäljningen av PlayStation 4.

• PS4 har sammanlagt sålts i fler än 60,4 miljoner exemplar.
• Fler än 487,8 miljoner sålda spel.
• De aktiva PS4-användarna världen över tillbringade sammanräknat över 600 miljoner timmar i veckan på plattformen.

”Vi är väldigt tacksamma för våra fans och partners runtom i världen som fortsätter att stödja PS4”, sade Andrew House, vd och Global CEO på Sony Interactive Entertainment. ”PS4-plattformen står på sin topp, och i år kommer vi att släppa de bästa exklusiva titlarna och partnertitlarna i branschen – spel som utnyttjar kraften i PS4-systemet till fullo. Vi är fast beslutna om att expandera PS4-ekosystemet ännu mer genom att erbjuda mer innehåll till PlayStation VR samt förstärka våra nätverkstjänster och vårt banbrytande programvaruutbud ytterligare. Vi står fast i vår målsättning att leverera den bästa underhållningsupplevelsen till användare över hela världen och se till att PS4 är det bästa stället att spela på.”

Lämna ett svar