Visste du att...

Ny spelutbildning i Boden från hösten 2017

De som är intresserade av att börja jobba i spelbranschen, eller kanske drömmer om att starta en egen studio, då kommer ytterligare en spelutbildning nu till hösten och den är belägen i Sävast just utanför Boden.

Förutom frisk luft, bowling- och elitseriehandboll, div-1-hockey och div-2-fotboll, så kan man även njuta av snö i sin renaste form – det vill säga när den är vit till skillnad från Stockholm som allt som oftast erbjuder en svart och rätt miserabel variant. Och så utbilda sig till en spelutvecklare.

Utbildningen heter Indiespelsutvecklare och ska förutom hjälpa dig bli en spelutvecklare, även hjälpa dig att starta en egen studio om du vill. Många andra utbildningar gör dig till en kugge i ett stort maskineri, men här får du alltså hjälp på traven att vara ”vad som nu är större än en kugge”.

Läs mer på hemsidan och ansök idag.

Lämna ett svar